Verosol is een specialist in het ontwerpen en produceren van functionele stoffen voor binnenzonwering. Verosol is tevens de uitvinder van het gemetalliseerde textiel. We zijn continu aan het innoveren om de beste prestaties te bieden op het gebied van warmte en daglichtregeling, om een ​​duurzamere leefomgeving te creëren. 

Gedreven om de beste prestaties, een uitstekende kwaliteit te bieden, proberen we voor u het meeste comfort te realiseren. We zijn continu  aan het innoveren om u de beste oplossingen te bieden omdat de wereld, net als ons klimaat,  snel aan het veranderen is.

We hebben het gemetalliseerde textiel uitgevonden en we waren de eersten om dit concept te verwerken in producten als binnenzonwering. We reduceren het energie verbruik zowel in zomer als in de winter. En we creëren de vrijheid voor architecten om gevels nieuw te ontwerpen. Dit allemaal door een ultra dun aluminium laagje op te dampen.

Verosol zal de grenzen blijven verleggen om nog betere “energie” prestaties te leveren om zo nog een betere leef of werk omgevingen te creëren.

bezoek onze winkel

Groter in Wonen 1053

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK