Verosol

Verosol heeft zichzelf de volgende missie opgelegd: “Het leveren van zonwering-oplossingen waarbij het zicht naar buiten behouden blijft, terwijl schittering en warmteoverdracht door ramen worden verminderd, in alle soorten gebouwen.” Bij Groter in Wonen kennen we Verosol als de specialist in stoffen voor binnen-zonwering en wij kunnen bevestigen dat ze die missie bij Verosol vervolmaken. Verosol biedt diverse soorten zonwering, waardoor er altijd voldoende keuze is om je huis of kantoor van de raambekleding te voorzien die het beste bij jouw wensen of criteria past. Innoveren om de gestelde missie te volbrengen is daarbij leidend. In het assortiment van Verosol vind je ‘conventionele’ gordijnen, plisségordijnen, rolgordijnen, jaloezieën en paneelgordijnen.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Verosol

Product categorieën

Een opmerkelijk verhaal

Het succesverhaal van Verosol begint in 1963 in New York. Een Rotterdamse scheepsbouwer brengt een bezoek aan de miljoenenstad en vraagt zich bij het zien van de indrukwekkende wolkenkrabbers af hoe je het in die ‘glazen’ torens koel kunt houden. Terug in Nederland bedenkt hij de oplossing: een dun laagje aluminium op textiel aanbrengen zorgt voor een perfecte weerkaatsing van zonlicht. Hij ontwikkelt een machine om dit metaallaagje op te brengen en daarmee is de basis voor het bedrijf Verosol gelegd. Het innovatieve idee van gemetalliseerd doek als binnen-zonwering is nog steeds actueel. Verosol heeft de techniek van het metalliseren in de loop der jaren steeds verder verbeterd, maar aan het concept is weinig veranderd. Verosol blijft innoveren om de beste prestaties te bieden op het gebied van warmte- en daglichtregeling, om zo ook een duurzame en comfortabele leefomgeving te creëren.

Verosol, voorop in innovatie

Verosol binnen-zonwering is dé oplossing voor moderne woningen, waar het in de zomer vaak onaangenaam warm is. Zonlicht komt door grote ramen naar binnen en de temperatuur loopt binnen snel op. Door de goede isolatie van het huis blijft deze warmte in huis hangen. Verosol binnenzonwering zorgt dat het niet zo ver komt. Het gemetalliseerde doek weert de zonnestraling en daarmee de warmte. Het doek met een aluminium laagje weerkaatst de straling het beste. Het resultaat is een koeler huis. Maar de producten van Verosol dragen uiteraard niet alleen bij aan een koeler huis; ze verschaffen ook warmte, sfeer en comfort. Neem nu de Verosol gordijnstof; die reguleert warmte en licht, beschermt je mooie meubels tegen uv-straling en ziet er bovendien schitterend uit. De gordijnstof van Verosol is er in 11 kleuren en twee transparanties. Natuurlijk zijn de conventionele gordijnen te maken met verschillende plooien. Kies jij voor de elegante waveplooi, de fraaie enkele plooi, de chique dubbele of de exclusieve driedubbele plooi? Jij mag het zeggen.

Verosol heeft ook parmantige plisségordijnen, ravissante rolgordijnen, jaloersmakende jaloezieën en prachtige plooigordijnen in de collectie. Ze zijn het allemaal waard om gezien te worden. Dat kan bij Groter in Wonen Gronsveld, onze vernieuwde winkel voor wooninrichting. Hier kun je alles vinden voor de bekleding van vloeren, wanden en ramen. Zoek je horren van goede kwaliteit voor een goede prijs? Ook dan raden we je een bezoek aan Groter in Wonen aan. Laat je eens aangenaam verrassen!

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK