STER-collectie

Welkom bij onze STER-collectie of te wel onze HUISSELECTIE!!

Onze STER collectie is exclusief samengesteld voor onze woonwinkel. Ons inkoopteam stelt  de hele collectie zelf samen en reist hiervoor ook alle nationale en internationale meubelbeurzen en huisshows af. Samen met ons verkoopteam wordt er constant gekeken naar de samenstelling van de collectie en zijn we constant opzoek naar nieuwe modellen. Dit houdt onze STER collectie dan ook fris en fruitig!!

De STER collectie is samengesteld uit diverse leveranciers. Producten met een Nederlands fabricaat voeren de boventoon binnen onze STER collectie. Dit betekend dat we nauw samenwerken met de leveranciers en zo ook snel kunnen reageren op specifieke vragen van onze klanten. Kwaliteit, functionaliteit, diversiteit en betrouwbaarheid zijn dan ook de sleutelwoorden voor de producten van onze STER collectie.

De producten binnen de STER collectie zijn ook geselecteerd op mogelijkheden. Zo is MAATWERK een belangrijk en sterk kenmerk van de STER collectie. zitmeubelen kunnen in zithoogte en diepte aangepast worden. Tafels en woonprogramma's kunnen op maat voor u gemaakt worden. Omdat wij leveranciers hebben gelecteerd die bekend zijn met aanpassingen is maatwerk opeens veel toegankelijker. Dus eigenlijk zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt.

En ja... bij een collectie die in Maastricht gepresenteerd wordt mag de knipoog naar de Mesteechter Steerkes niet ontbreken... ;-)

Kortom de STER-collectie van Groter in Wonen is zeker de moeite waard om eens van dichtbij te komen bekijken.

Tot ziens in onze woonwinkel

Team Groter in Wonen

 
Terug naar boven
Groter in Wonen
"/>

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze Cookie policy. OK