Innovatieve oplossingen zoals de onzichtbare integratie van sound systemen hebben een groot statement gemaakt. Op dit moment zijn wij de voorloper bij de ontwikkeling van Smart furniture.
We zien de ontwikkeling een ware vlucht nemen. Informatie technologie, entertainment elektronica en telecommunicatie waren voor een paar jaar terug nog aparte werelden. Nu zijn deze werelden niet meer van elkaar te scheiden dankzij de smartphone. E-mailen, surfen op het internet, foto's maken, muziek luisteren, berichten verzenden, films kijken en bellen, en dat allemaal met slechts één apparaat.

Maar hoe 'smart' de nieuwe telefoons of tablets ook zijn, ze hebben allemaal 1 nadeel. Als we onderweg zijn nemen we genoegen met het beperkte beeldformaat en geluidkwaliteit van de mobiele apparatuur maar thuis verlangen we meer. Vanaf de bank willen we muziek met maximale kwaliteit en een lekker volume. We willen foto's als een diapresentatie op de televisie af kunnen spelen en films van het internet gemakkelijk op de televisie kunnen streamen.

Wij bij Spectral hebben er onze missie van gemaakt om deze digitale wereld in een smaakvolle woonomgeving te integreren.

Tot ziens in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Producten van Spectral Smart furniture

Groter in Wonen 865

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK