Sonos

Je komt thuis na een lange, vermoeiende dag. Na het avondeten en de afwas is het tijd om even tot rust te komen. De kids (als die er zijn) parkeer je, mét een hoofdtelefoon, in de buurt van een tablet (óf je laat ze ouderwets huiswerk maken), je smartphone gaat in ‘vliegtuigmodus’, de gordijnen kunnen dicht. Je dimt de verlichting, de temperatuur is behaaglijk en je comfortabele relaxfauteuil staat er helemaal klaar voor. Rusten, relaxen, even helemaal niets; aan jouw lijf voorlopig geen polonaise. Je noemt de naam van je favoriete muziek-playlist en niet veel later vult jouw ultieme relaxmuziek, in sublieme geluidskwaliteit, de kamer. Waar die muziek vandaan komt? Uit je Sonos Home Sound System.

bezoek onze winkel

sonos-five-black

Producten van Sonos

Sonos Home Sound

Sonos, een naam die klinkt als een klok en die niet zou misstaan bij een superheld die tegenstanders puur en alleen met zijn krachtige stemgeluid kan verpletteren. Vergezocht? Misschien wel, maar wie ooit muziek via een Sonos-systeem heeft beluisterd, weet dat deze apparatuur inderdaad een verpletterende indruk maakt. Wie nog geen kennis heeft gemaakt met Sonos, moet daar met spoed verandering in brengen. Sonos is synoniem aan kraakhelder, vol en loepzuiver geluid. Sonos heeft alles wat je van een soundsysteem mag verwachten, maar dan beter. Het Sonos-programma omvat in essentie drie speakers (Move, One en Five), twee soundbars (Arc en Beam), een subwoofer (Sub), een versterker (Amp) en een slim en veelzijdig apparaat om via je stereo of receiver muziek te streamen (Port). De apparatuur is compact, elegant en eenvoudig te bedienen (zelfs met je stem).

Sonos bij Groter in Wonen

De hifiapparatuur van Sonos is verkrijgbaar bij woonwinkel Groter in Wonen. Dat is best uniek: audioapparatuur bij een woonwinkel. Bij Groter in Wonen zijn we nu eenmaal graag uniek, origineel en vooruitstrevend in alles wat we doen. Bij de mediagiganten sta je in een drukke, rumoerige winkel voor een stellage met tientallen apparaten. In die setting moet je dan maar kiezen welke speakers het beste klinken. Geen ideale situatie… Bij Groter in Wonen neem je plaats op een heerlijke fauteuil of een lekkere bank in een fraai ingerichte zithoek. We dimmen het licht, we spelen je favoriete playlist af via een Sonos Sound System, we spelen er meteen even de bijbehorende clip bij af via de nieuwste Samsung televisie en we laten je gewoon genieten. Zo hoor je pas echt of dit de manier is waarop jij thuis ook muziek wilt luisteren of films wilt kijken. Andere muziekstijl, meer volume, feller licht? We passen het in een handomdraai voor je aan.

Benieuwd naar the sound of Sonos?

Bij Groter in Wonen hebben we alle modellen van Sonos op voorraad. Je kunt jouw Sonos dus meteen mee naar huis nemen. Wil je dat wij je Sonos apparatuur voor je installeren? Dan doen we dat met alle plezier, vakkundig en snel. We plaatsen, installeren en configureren alle apparaten zodat jij optimaal van alle functionaliteiten en kwaliteiten ervan kunt genieten. We kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent geworden. Die nieuwsgierigheid kun je eigenlijk maar op één manier wegnemen: door een bezoek te brengen aan Groter in Wonen. Je kijkt je ogen uit in onze nieuwe woonwinkel en je hoort je oren uit als je jouw favoriete muziek via een Sonos hoort klinken. Tart je nieuwsgierigheid niet langer en kom naar Groter in Wonen, de meest inspirerende woonwinkel ten zuiden van Lapland.

lees meer lees minder

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK