Chillen doe je op de lekkerste banken; ontdek ze in onze relaxte woonwinkel.

Een droom van een slaapkamer

Een slaapkamer is zo veel meer dan de plek waar je alleen maar slaapt. Het is de plek waar ‘the magic happens’, waar je tot rust komt, waar je volledig jezelf mag én kunt zijn. Dan is het toch van groot belang dat jij je thuis voelt in die ruimte? Dat doe je door jouw stijl in die ruimte tot zijn recht te laten komen. Maak er helemaal jouw slaapkamer van! Door te kiezen voor slaapkamermeubels die de juiste look & feel hebben. Door fijne materialen in de perfecte kleuren te kiezen. Door accessoires te selecteren die de sfeer helemaal ten goede komen. Door er je personal touch aan te geven. En door al die elementen samen te smelten tot een plek waar je elke dag opnieuw met plezier gaat slapen en weer opstaat. Op de slaapafdeling van Groter in Wonen helpen we je graag om dat plekje te realiseren.

Laat (ons) je inspireren

Wij worden helemaal blij van een compleet interieur. Of het nu gaat om een slaapkamer, een living of een eetkamer; als een ruimte ‘af’ is, zijn wij in onze nopjes. Dat zie je óók in onze woonwinkel. Bekijk onze stijlstudio’s en je weet precies waar we het over hebben. Onze adviseurs en ontwerpers hebben zich in elke ruimte uitgeleefd om een stijl- en sfeervolle inrichting te verwezenlijken. Alle details hebben daarbij hun volledige aandacht gekregen. Elke slaapkamer is af en je kunt hier perfect beleven hoe jouw slaapkamer er uit kan zien.

Testen is weten

Bij Groter in Wonen hebben we een zeer moderne en uitgebreide testafdeling. Hier kun je alle boxsprings, bedden, matrassen, hoofdkussens, toppers, lakens en dekbedovertrekken zelf grondig bekijken en proberen. M-Line, Avek, Velda, Mahoton en Pullman, het is slechts een greep uit ons assortiment. Onze slapen-adviseurs weten waar ze over praten en zullen je eerlijk en vakkundig adviseren.

Je staat er niet alleen voor

Heb je hulp nodig bij het inrichten van jouw droomslaapkamer? Dan kun je altijd een beroep doen op onze interieurontwerpers. Zij kunnen zelfs bij je thuis komen om een advies op maat te geven. Je zult versteld staan van de briljante ideeën die ze binnen no-time uit hun hoed toveren. Online kun je overigens ook al aan de slag. Met behulp van ons moodboard leg je een uitstekende basis voor jouw eigen stijlstudio en dankzij zo’n moodboard kunnen wij nog beter inzicht krijgen in jouw woonwensen en je stijlvoorkeuren. Dat plaveit de weg naar een droomslaapkamer.

Ontdek de look & feel van jouw ideale slaapkamer bij de mooiste woonwinkel. Shop je stijl bij Groter in Wonen. Slaap lekker…

lees meer lees minder

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK