Sfeerafbeelding Mobliberica bij Groter in Wonen
Delen:

Mobliberica


STER-collectie

Mobliberica is een product-leverancier van onze STER-collectie (onze HUISSELECTIE!!). Dat wil zeggen dat wij de keuze hebben gemaakt producten van deze leverancier op te nemen in onze STER-collectie. Als een product opgenomen wordt in onze STER-collectie dan moet deze aan diverse eisen voldoen. Wij vinden het belangrijk dat de producten in onze STER-collectie voldoen aan een goede prijs-kwaliteit verhouding.

De prijs vertaald direct de kwaliteit van het product!! Daarnaast is het belangrijk dat de betreffende leveranciers nauw met ons samenwerken. Wij zijn dan ook constant samen op zoek naar nieuwe producten om onze STER-collectie zo up to date en divers mogelijk te houden. Dit doen we bij zowel prijs als modellering van de producten.

Maatwerk staat ook centraal binnen de STER-collectie. Bij diverse leveranciers kunnen we terecht voor maatwerk producten. Dus kom naar onze woonwinkel en vraag onze woon- of slaapadviseur naar de onbegrensde mogelijkheden.

Ook is de leverbetrouwbaarheid heel belangrijk. De producten binnen de STER-collectie zijn zorgvuldig door ons inkoop-team uitgezocht en samengesteld.

Ons inkoop-team werk nauw samen met onze verkoopadviseurs om zo goed mogelijk op de hoogte te blijven i.v.m. de vraag van de klant in onze woonwinkel

Kortom de STER-collectie van Groter in Wonen is zeker de moeite waard om eens van dichtbij te komen bekijken.

Tot ziens in onze woonwinkel

Team Groter in Wonen

Terug naar boven
Groter in Wonen

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze Cookie policy. OK