Pullman goldline

Pullman staat al decennialang garant voor hoogwaardige boxsprings, bedden en matrassen. Het begon zo’n 150 jaar geleden met een gepatenteerde vering voor treincoupés, maar al snel verlegde het specialisme van Pullman zich naar bedden en matrassen. In menig hotel én huis genieten mensen tegenwoordig wereldwijd van hun welverdiende nachtrust in een Pullman. Elke Pullman is het beslapen waard; maar er kan er maar een de beste zijn. Aan de top van het gamma staat de Pullman Goldline.

Luxe slapen

De Goldline boxspring heeft een luxe uitstraling en een hoogwaardige afwerking en biedt een ongekend comfort. De hoogte van de ‘Gold’ boxpring bedraagt 26 centimeter en het pocketveringinterieur is verdeeld in 5 zones. Voor de Goldline is een ruime collectie fraaie stoffen te kiezen. Prachtig afgewerkt stikwerk en een luxe onderstel zorgen voor de finishing touch.

Goldline matrassen en topper

Ook de matrassen zijn verkrijgbaar in een Goldline-uitvoering: als Premier, Luxury, Excellence en Grandeur. Premier, Luxury en Excellence hebben een hoogte van ongeveer 24 centimeter. De Grandeur meet 27 centimeter. Ze zijn allemaal behandeld met Sensity, een bewerking die de frisheid van de matras ten goede komt. Goldline heeft ook Inside Pocketvering, een pocketveer met daarin een kleinere pocketveer. Je lichaam wordt zo optimaal ondersteund. De matrassen zijn voorzien van ventilatieroosters en luxe handgrepen. De afwerking van de tijk wordt gekenmerkt door damast (wol, zijde en katoen) en Stretch. Verschillen zitten in de gebruikte materialen in de afdeklaag van de pocketveren (latex, natuurlatex, paardenhaar of Aerocomfort natuurlatex). Je maakt jouw boxspring helemaal af met een Goldline natuurlatex Topper.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK