Sfeerafbeelding Himolla bij Groter in Wonen
Delen:

Himolla


De productie van de Himolla sofas is de Himolla Meubelfabriek “de plek waar ontspanning en gemak worden geboren”. De Himolla Meubelfabriek behoord tot de meeste vooraanstaande en gerenommeerde meubel makers van Europa.

Himolla meubels staan voor:
* Individualiteit – Vele combinaties en unieke designs
* Functionaliteit – Alle comfortfuncties zijn esthetisch geïntegreerd
* Veelzijdigheid – Verschillende stijlen zit-combinaties
* Duurzaamheid – Himolla Sofas “Made in Bavaria”

Himolla is een innovatief bedrijf dat geheel in het teken staat van “ultieme ontspanning”. Himolla leverd een unieke hoge kwaliteit zitmeubel collectie. De naam Himolla is een afgeleid van de Duitse woorden “Himmlisch” (hemels), “Mollig” (behaaglijk) en “Angenehm” (aangenaam). Himolla Polstermöbel GmbH is de officiele naam van de Duitse Himolla  Meubelfabriek. “Kwaliteit made in Bavaria” is wat Himolla haar klanten belooft. Een belofte die ervoor heeft gezorgd dat het familiebedrijf uit kon groeien tot de grootste producent van beklede meubels in Europa.

Himolla meubilair fabriek heeft een personeelsbestand van bijna 1100 werknemer die hoge kwaliteit gestoffeerd meubilair een realiteit maken voor duizenden klanten wereldwijd, met een meubel collectie van meer dan 1600 meubels.

iedere dag worden gestoffeerde meubels geproduceerd op een fabriek oppervlakte van ongeveer 83.000 vierkante meter. Meer dan 500 verschillende modellen met talloze variatie mogelijkheden vormen samen het unieke spectrum van het Himolla

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze winkel. 

Terug naar boven
Groter in Wonen

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze Cookie policy. OK