Normann copenhagen kapstok

Waarschijnlijk ken je het Deense meubelmerk Normann Copenhagen al. Je weet wel, van de stoelen, de sofa’s, de kasten en de tafels. Maar Normann Copenhagen heeft nog zo veel meer moois in de collectie. Van lampen, klokken en kandelaars tot slaaptextiel, keukengerei en glazen. Zelfs voor een kapstok, een kussen, een plaid of een vaas kun je bij Normann aankloppen. Er is dus heel veel te ontdekken bij deze Deense designtopper.

Geef je jassen Hoop

Een mooie jas mag best aan een mooie kapstok hangen. Aan Normann Copenhagen kapstok Hoop bijvoorbeeld, een modern vormgegeven kapstok met een minimalistisch design. Hoop past perfect in hedendaagse interieurs. Het frame is gemaakt van essenhout, de vier ronde, holle haken zijn van staal. Die ‘open’ haakjes zijn ideaal om bijvoorbeeld sjaals of kleerhangers aan op te hangen. Deze kapstok is leverbaar in de kleuren Black, White en Dusty Green. Boekenplank So-Hooked is een fraaie combinatie van een kapstok met een boekenplank. Bovenop zet of leg je je spullen, in de gaten hang je de bijpassende s-haken, zodat ook je jassen of handdoeken een fraai plekje krijgen.

Sticks & Chips

Misschien heb je geen plek voor Hoop of So-Hooked. Dan zijn de Sticks en de Chips van Normann iets voor jou. Sticks is geniaal door zijn eenvoud. Dankzij de uitstekende stokjes, heb je genoeg plek voor jassen en tassen op een heel beperkt oppervlak. En de Chips haakjes maken het je helemaal makkelijk: in de muur draaien en ophangen, meer is het niet.

Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK