Groter in Wonen en Maatschappelijk ondernemen

Wie zijn wij?

Groter in Wonen en Slapen bestaat nu al 40 jaar.. maar wie zijn wij eigenlijk?? Om dit uit te leggen eerst een stukje historie, daarna uitleg waarom uw keuze voor Groter in Wonen de beste keuze is. 

Actueel artikel over Groter in Wonen!  

Historie 

Waarom Groter in Wonen 

Al 40 jaar lang verkopen wij vol passie en overtuiging! Met deze kennis en ervaring proberen wij u het best te helpen. We proberen onszelf steeds te verbeteren en laten u graag horen over nieuws bestaande uit o.a. acties en aanbiedingen rondom Groter in Wonen! Benieuwd? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief!

Groter in Wonen draagt graag een steentje bij!

Groter in Wonen bestaat inmiddels al 40 jaar.. in deze tijd is er veel gebeurd en er is veel geleerd. Als bedrijf wil je graag iets terug doen. De Gorissen familie komt uit Gronsveld en wil iets terug geven aan Gronsveld door de plaatselijke voetbalclub SCG Gronsveld te sponsoren. Naast regionaal te steunen, steunen we ook een landelijk goed doel

Dit jaar is onze Commercieel directeur Stefan Houten de uitdaging aan gegaan om de New York City Marathon te gaan lopen op 3 november. Niet zo maar, nee voor CliniClowns. Dat betekend dus hard trainen maar ook geld ophalen voor CliniClowns.

Groter in Wonen heeft daarom besloten om dit jaar gedurende deze uitdaging CliniClowns te sponsoren. Tenslotte willen wij als familiebedrijf ook op dit vlak ons steentje bijdragen.Tijdens deze periode is er als klant van Groter in Wonen ook de gelegenheid om CliniClowns te steunen, dit kan op diverse manieren. In de woonwinkel van Groter in Wonen kunt de CliniClown "Toet" knuffel kopen. Daarnaast kunt ook geld doneren in de daarvoor bestemde collectebus in onze woonwinkel. Wilt u meteen online geld doneren aan

CliniClowns dan kan dat via de persoonlijke CliniClowns pagina van Stefan Houten:
http://www.loopvoorcliniclowns.nl/nym-2013/profiel/stefan_houten/

Wij wensen Stefan veel succes met de voorbereidingen en we hopen dan er veel geld wordt opgehaald voor CliniClowns!

 
Terug naar boven
Groter in Wonen
"/>

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze Cookie policy. OK