M A A K  K E N N I S  M E T . . . . .
De gezichten achter GIW ONLINE!
CARLIJN & IMKE 

Deze twee gepassioneerde actievelingen verzorgen achter de schermen alle dagelijkse input voor onze social media en website. Uit de schaduw, in de spotlights ladies!
 
1.      Wie, wat, waar?
Carlijn is 4 jaar geleden bij Groter in Wonen gestart in de functie van backoffice medewerker, maar deze benaming doet haar rol binnen het bedrijf absoluut tekort! Naast administratieve taken heeft zij zich in de loop der jaren met grote passie toegewijd aan de communicatie die wij via onze website en social media kanalen elke dag naar buiten brengen. Zo’n 2 jaar geleden heeft Imke zich vol enthousiasme bij ons team gevoegd. Geef haar een woord en zij maakt er een tekst van waar je punten mee scoort!
 
2.      Wat maakt jullie zo’n goed team?
Wat niet? Haha! We kunnen het zeker goed met elkaar vinden, dat draagt absoluut bij aan ons werkplezier. En we krijgen vrijheid. Vrijheid om onze talenten zo goed mogelijk in te zetten. Eigenlijk zitten we vanaf het begin van onze samenwerking op één lijn qua Look & Feel die we in de online communicatie van Groter in Wonen naar buiten willen brengen. Kort door de bocht genomen verzamelt Carlijn al het mooie beeldmateriaal en Imke voegt daar de begeleidende teksten aan toe. Zo halen zij het beste in elkaar naar boven; a match made in heaven voor de dagelijkse uitstraling van hét Groter in Wonen DNA!

 
3.      Wat is jullie grootste uitdaging in de online communicatie voor Groter in Wonen?
“Leef je uit bij Groter in Wonen” en waan jezelf thuis. Na een radicale verbouwing is dát Groter in Wonen 2.0. Er staat anno 2019 een heel sterk team klaar dat zich echt samen met u wil uitleven in onze fantastische woon- en winkelbeleving. Maar juist dat “wow” gevoel, dat bezoekers nu in de winkel krijgen, wordt nog niet goed (genoeg) overgebracht op onze website, aldus Carlijn en Imke. Bezoekers die onze winkel binnenstappen worden vriendelijk begroet en krijgen desgewenst een heerlijk kopje koffie/thee aangeboden. We vinden het belangrijk om mensen op hun gemak te stellen en het serviceniveau is hoog: bij GIW begeleiden we klanten van A tot Z, van oriëntatie tot aankoop en van levering tot service-aanvraag. Die winkelervaring gunnen wij ook onze online bezoekers! Voor een optimale online beleving, zal de website nog een transformatie moeten ondergaan. Achter de schermen zijn we samen met en team van specialisten druk bezig met de voorbereidingen.
 
4.      Creatievelingen doen zelden slechts één ding, jullie doen vast nog meer!
Jazeker! Als onderdeel van het sales team zorgen we natuurlijk voor die dagelijkse typische Groter in Wonen winkelervaring op de vloer. Daarnaast vormen we samen met onze collega Anouk een ijzersterk stylistenteam en begeleiden wij onze klanten naar een totaalontwerp voor elk interieur. Ook dát is full service en ontzorgen van A tot Z! En wie weet wat u in de toekomst nog van ons kunt gaan verwachten… blogs… workshops… onze creatieve breintjes staan in elk geval niet stil!
Maar daarover later meer...

 
Terug naar boven
Groter in Wonen
"/>

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze Cookie policy. OK