Late Night Shopping

L A T E  N I G H T  S H O P P I N G  B I J   G R O T E R  I N  W O N E N

Tegen de eigentijdse achtergrond van onze geheel vernieuwde showroom, organiseren wij een sfeervol en gigantisch 'LATE-NIGHT-SHOPPING-event', met ondersteuning van onze parter Henders en Hazel. Deze avond staat in het teken van mode en lifestyle in de breedste zin van het woord, JIJ bent van harte WELKOM. 

Wij zijn op donderdag 11 oktober 2018 extra lang én feestelijk geopend van 18:00-23:00u! Een UNIEKE BELEVING in de regio, want dít is je kans om als een van de eersten onze volledig verbouwde en gerestylede showroom te bezoeken.

En onze SPIKSPLINTERNIEUWE WOONBELEVING wordt tijdens deze avond feestelijk aangekleed met activiteiten door Groter in Wonen én enthousiaste lokale partners die onze winkel een warm hart toe dragen. Wat kunt u verwachten deze avond?

- C A T W A L K   F A S H I O N S H O W
- W O R K S H O P  S A L S A  D A N C I N G 
- S P E E D D A T E S 
- W I N A C T I E S
- F Y S I O
- F O O D  &  D R I N K S
- L O C A L  P R O D U C T S
- W E L L N E S S
- B A R I S T A
- P R O E V E R I J E N
- A R T
- D E C O R A T I O N 

Dit alles uiteraard te midden van 6000m2 wonen & 1500m2 slapen. Blijf ons volgen voor het laatste nieuws en KOMT DAT ZIEN! Wil je verzekerd zijn van onze leuke 'G O O D I E B A G'  meld je dan aan via deze link: www.facebook.com/events/687786054906614 of stuur een mailtje naar info@groterinwonen.nl

 
Terug naar boven
Groter in Wonen
"/>

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze Cookie policy. OK