kledingkasten limburg

Vaak zien we bij woonprogramma’s op televisie of internet droomwoningen voorbij komen. Kapitale woningen die voor de gemiddelde kostwinner onbereikbaar zijn. Zo’n woning kenmerkt zich vaak door een groot woonoppervlak, een hoogwaardige materiaalkeuze en veel luxe, zoals een jacuzzi, een zwembad en een tuin met parkachtige proporties. Wat ook opvalt is dat zo’n woning dikwijls een inloopkast heeft. Als een gewone kledingkast niet meer toereikend is, moeten kleding, schoenen en accessoires geordend opgeborgen worden in een dressing.

Niet onbereikbaar

Zwembad, jacuzzi of grote tuin zijn niet voor iedereen weggelegd, maar een inloopkast kan zeker tot de mogelijkheden behoren. Met een kast op maat creëer je je eigen betaalbare en ideale kledingkast. Bij Groter in Wonen adviseren we je graag om jouw eigen walk-in-closet te realiseren.

Creatief wonen

Wie een ruimte in huis beschikbaar heeft in de buurt van slaap- of badkamer, kan overwegen om die plek in te richten als inloopkast. Zo hou je meer plek over in je slaapkamer en kun je je, in alle luxe, aan- of omkleden in je eigen dressing. De kasten van Groter in Wonen zijn volledig op maat uitvoerbaar. Hoogte, diepte, materiaalkeuze, afwerking; alles is op maat te maken. Wil je vooral legruimte of wil je je kleren ophangen? Maak je wensen kenbaar en onze woonexperts stellen samen met jou de ideale kast samen.

Al meer dan 40 jaar een specialist in kledingkasten in Limburg: Groter in Wonen. Kijk op www.groterinwonen.nl

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK