Himolla

Ontdek de zeer uitgebreide en gevarieerde collectie van Himolla meubels bij Groter in Wonen. Himolla is een toonaangevende, Duitse meubelfabrikant en een marktleider in Europa. In de meubels van Himolla worden comfort en kwaliteit verenigd tot hele bijzondere meubels. Individueel, functioneel, veelzijdig en duurzaam; deze eigenschappen zijn stuk voor stuk van toepassing op alle meubels die de fabriek van Himolla verlaten. Er zijn ongekend veel combinaties en unieke designs mogelijk en alle comfortfuncties zijn esthetisch in de zitmeubels geïntegreerd. Ontdek de collecties van Himolla bij woonwinkel Groter in Wonen. 
 

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Himolla

Producten van Himolla

Himolla is een innovatief bedrijf, waarbij de kwaliteit en het comfort van de meubels in het teken staan van 'ultiem ontspannen'. Himolla levert een unieke, hoge kwaliteit zitmeubels. De naam Himolla is afgeleid van de Duitse woorden “Himmlisch” (hemels), “Mollig” (behaaglijk) en “Angenehm” (aangenaam). Himolla Polstermöbel GmbH is de officiële naam van de Duitse Himolla Meubelfabriek. “Kwaliteit made in Bavaria” is wat Himolla haar klanten belooft. Een belofte die ervoor heeft gezorgd dat het familiebedrijf uit kon groeien tot de grootste producent van beklede meubels in Europa.

Himolla heeft een personeelsbestand van bijna 1100 werknemers, die meubilair van uitzonderlijke kwaliteit maken voor duizenden klanten wereldwijd. Het levert een gevarieerde en stijlvolle meubelcollectie op. Iedere dag worden gestoffeerde meubels geproduceerd in een fabriek met een oppervlakte van ongeveer 83.000 vierkante meter. Meer dan 500 verschillende modellen met talloze variatiemogelijkheden vormen samen het unieke spectrum van Himolla.

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze winkel. 

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK