Himolla

De productie van de Himolla sofa's is de Himolla Meubelfabriek “de plek waar ontspanning en gemak worden geboren”. Himolla behoort tot de meest vooraanstaande en gerenommeerde meubelmakers van Europa.

Himolla meubels staan voor:
- Individualiteit – Vele combinaties en unieke designs
- Functionaliteit – Alle comfortfuncties zijn esthetisch geïntegreerd
- Veelzijdigheid – Verschillende stijlen zitcombinaties
- Duurzaamheid – Himolla Sofas “Made in Bavaria”

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Himolla

Himolla is een innovatief bedrijf dat geheel in het teken staat van “ultieme ontspanning”. Himolla levert een unieke hoge kwaliteit zitmeubel collectie. De naam Himolla is afgeleid van de Duitse woorden “Himmlisch” (hemels), “Mollig” (behaaglijk) en “Angenehm” (aangenaam). Himolla Polstermöbel GmbH is de officiële naam van de Duitse Himolla Meubelfabriek. “Kwaliteit made in Bavaria” is wat Himolla haar klanten belooft. Een belofte die ervoor heeft gezorgd dat het familiebedrijf uit kon groeien tot de grootste producent van beklede meubels in Europa.

Himolla meubilair fabriek heeft een personeelsbestand van bijna 1100 werknemer die hoge kwaliteit gestoffeerd meubilair een realiteit maken voor duizenden klanten wereldwijd, met een meubelcollectie van meer dan 1600 meubels.

Iedere dag worden gestoffeerde meubels geproduceerd in een fabriek met een oppervlakte van ongeveer 83.000 vierkante meter. Meer dan 500 verschillende modellen met talloze variatiemogelijkheden vormen samen het unieke spectrum van Himolla.

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze winkel. 

Groter in Wonen 932

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK