H I L C O: Design uit eigen weide

Precies weten waar je stoel vandaan komt? Leolux maakt het mogelijk met Hilco. Een uniek experiment, zo mag je het wel noemen, waarbij Leolux alles in het werk heeft gesteld om een lokaal meubel te produceren. We kunnen u dus precies vertellen waar alle ingrediënten vandaan komen. En producten van dichtbij hebben een ander belangrijk voordeel: de grondstoffen leggen minder kilometers af en daarmee leveren we direct een bijdrage aan een schonere wereld.

Hilco Fauteuil Leolux

100% van hier
De fauteuil Hilco (voluit Hilco Prime) is op en top lokaal. Designer Patrick Belli is afkomstig uit het zuiden van de provincie, productontwikkeling gebeurde bij Leolux in Venlo, net als de volledige productie. De hoogwaardige grondstoffen komen allemaal uit de regio.

Waar komt uw Hilco vandaan?
Hilco Prime is bekleed met Corus natuurleer. Aan de basis van dit leer liggen runderen van de Limburgse stichting Limousin Regionaal. 

Het Corus leer, dat komt van Limburgse Limousin runderen. Hun huiden worden regionaal, in een unieke nieuwe productieketen, verwerkt tot schitterend natuurleer. Geproduceerd met probiotics, waardoor er minder water en energie wordt gebruikt dan bij “normaal” meubelleer. Maar ook volledig afbreekbaar en traceerbaar tot aan de weide waar het dier heeft gegraasd.

 
Terug naar boven
Groter in Wonen
"/>

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze Cookie policy. OK