Hangmat Maastricht

Wat is er nu relaxter dan in je tuintje lekker languit te genieten in je eigen hangmat? De zomers in Nederland, en zeker in het zonnige zuiden van Limburg, zijn prima. Ver op vakantie hoef je dus niet meer te gaan. In de achtertuin is het prima toeven, zeker in een comfortabele hangmat. Bij Groter in Wonen vind je de beste hangmat die op de markt te krijgen is.

Natuurlijk Fatboy

De Fatboy hangmat Headdemock is een luxueuze lounge hangmat die geschikt is voor één, twee of zelfs drie personen. De Headdemock wordt geleverd met een robuuste standaard; je hebt dus niet per se twee bomen nodig. Als je ook maar even ligt en schommelt in deze zachte, comfortabele hangmat ben je binnen de kortste keren in dromenland. Deze hippe hangmat is natuurlijk leverbaar in diverse fraaie kleuren.

Inpakken en wegwezen

Wil je je hangmat meenemen, bijvoorbeeld naar het zwembad of op vakantie? Geen probleem, want de Fatboy Headdemock is ingepakt in een mum van tijd en je vervoert hem in een stevige draagtas. Maar uitgepakt is ie natuurlijk het mooist. Een pronkstuk in je tuin, waar je bovendien bijzonder lekker in kunt liggen.

Bij groter in Wonen

Je koopt deze fraaie hangmat in Maastricht, bij Groter in Wonen, gelegen aan de Galjoenweg. We verkopen niet alleen hangmatten; in deze vernieuwde woonwinkel kun je ook de mooiste accessoires voor in je woon- of slaapkamer vinden. Of kasten, stoelen, bedden en meer. Kom gerust gezellig shoppen.

Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK