fatboy transloetje

Fatboy Transloetje doet je misschien denken aan een ander bekend lampje uit de Fatboy-familie: Edison the Petit. Als dat zo is, heb je een punt; wat vormgeving betreft zijn ze identiek. Dat is maar goed ook, want met die vorm is niets mis. Dit is hoe een schemerlampje er uitziet. Dat was vroeger zo, dus dat mag nu nog zo zijn. Het grote verschil zit in de transparantie: Transloetje is helemaal doorzichtig. Daardoor zie je meteen die ouderwetse gloeilamp zitten. Of… is het anders? Natuurlijk, dit lijkt een gloeilamp, maar het is in werkelijkheid een energiezuinige ledlamp. Een moderne tafellamp in een ouderwets en tegelijk eigentijds jasje. Leuk, toch?

Altijd transparant

’What you see is what you get’ gaat dus helemaal op voor Transloetje. Deze lamp is er in een ‘witte’ transparante uitvoering, maar bijvoorbeeld ook in doorzichtig blauw, bruin en grijs. De lamp wordt geleverd met een oplader, USB natuurlijk, en is mede daardoor heerlijk mobiel. Je zet het oplaadbare Transloetje overal neer waar jij dat wilt: op je nachtkastje of in de woonkamer. Maar je zet hem net zo makkelijk op de tuintafel tijdens een zomerse barbecue of je neemt hem mee naar de festivalcamping. Transloetje is veel gezelliger dan die ‘hardcore kampeerlampen’. In de minst felle stand brandt geeft Transloetje wel 20 uur licht (tenzij je de stekker in het stopcontact laat natuurlijk). Heb je meer verlichting nodig en ga je dus voor ‘Transloetje full power’, dan houdt ie het nog steeds 9 uur vol.

Licht in het donker

De collectie Verlichting van Fatboy omvat overigens veel meer indrukwekkende modellen. Stuk voor stuk opvallend qua design en zo mogelijk nog opvallender qua naamgeving. Wat dacht je van Rockcoco, een imposante en, net als Transloetje, doorzichtige kroonluchter. Of de bekende Edisonfamilie: vier lampen met een uit duizenden herkenbaar uiterlijk, die natuurlijk vernoemd zijn naar de wereldberoemde uitvinder van de gloeilamp. En dan is er nog Thierry le Swinger. Klinkt spannend en dat is deze lamp eigenlijk ook. Hang hem op óf prik hem in de grond. Overal waar je maar wilt. Deze Swinger voelt zich overal thuis.

Transloetje hebben?

We kunnen ons heel goed voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar Fatboy Transloetje en zijn sfeerverhogende familie. Zo nieuwsgierig dat je misschien wel wilt weten waar je deze trendy verlichting kunt kopen. Welnu, een van de Fatboy verkooppunten is woonwinkel Groter in Wonen. Bij ons kun je de lampen, de zitzakken, de hangmatten en al die andere toffe meubels en woonaccessoires van Fatboy met eigen ogen komen bekijken en met eigen billen komen testen. Wil je er meer van weten? Dan kunnen onze woonspecialisten je er ook meer over vertellen. En als je er dan toch bent, kun je meteen de geheel nieuwe woonwinkel van maar liefst 6000m² bezoeken. Je doet ongetwijfeld inspiratie op om jouw interieur nog mooier te maken. Als je met de auto komt, parkeer je die gratis voor de deur. Kom je met de trein: er is een station op loopafstand. Een lekker kopje koffie staat hoe dan ook voor je klaar.

Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK