fatboy

Als je nog nooit van het merk Fatboy hebt gehoord, dan wordt het écht de hoogste tijd. Dit Nederlandse designmeubelmerk werd ongeveer 20 jaar geleden opgericht. Fatboy verraste de designwereld vanaf het begin met de inmiddels megabekende zitzakken. Robuuste en uiterst comfortabele relaxkussens die nog steeds verkrijgbaar zijn in vrolijke en trendy kleuren. Maar ze hebben uiteraard niet stilgezeten bij Fatboy. Het assortiment is behoorlijk uitgebreid. Bij Fatboy houden ze vast aan de succesformule uit de beginjaren: de meubelmarkt verrassen en verrijken met opvallende meubels en woonaccessoires voor indoor én outdoor. En dat lukt, heel voorzichtig en bescheiden uitgedrukt, vrij aardig.

Tot ziens in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Fatboy

Producten van Fatboy The Original

Original Fatboy zitzak

De topper waar het ooit allemaal mee begon. Inmiddels iconisch qua design, zo goed als onverwoestbaar en verkrijgbaar in talloze kleuren. De stof is water- en vuilafstotend en met zijn formaat van 180 x 140 centimeter is de zitzak heel geschikt voor alle formaten mensen, groot of klein. Er zijn zitzakken voor binnen en buiten, zitzakken die blijven drijven en er zijn zitzakken voor de junioren. Bekijk alle modellen online of kom naar woonwinkel Groter in Wonen om de Fatboy Zitzak zelf te testen. Overigens, als we de zitzak noemen, moeten we het ook meteen maar met je hebben over de Lamzac. Deze luchtzak neem je overal mee naartoe. Vullen met lucht (binnen een paar seconden), sealen en relaxen maar. Waar je ook bent: op het strand, op de piste of in de vertrekhal op het vliegveld. Wedden dat je veel comfortabeler zit en ligt dan al die mensen op die vliegveldstoeltjes?

Verrassend assortiment

Zoals gezegd bestaat het assortiment van Fatboy uit zo veel meer dan alleen de zitzakken. Inmiddels is de collectie uitgebreid met tientallen verrassende meubels en woonaccessoires, die al even verrassende en originele namen dragen. Verlichting, parasols, tassen, poefs en vloerkleden. Fatboy heeft ze allemaal. Neem nu vloerkleed Carpet Diem. Alleen van de naam word je al vrolijk. Een kleed waarmee je elke dag gewoon moet plukken. Genieten dus! Carpet Diem meet 160 x 230 centimeter en is geschikt voor binnen en buiten. Het is gemaakt van 100% polypropyleen, een stof die stevig, duurzaam, licht én makkelijk te onderhouden is. En natuurlijk is het te verkrijgen in diverse fraaie kleuren. Wat wil je vloer nu nog meer?

Woonwinkel Groter in Wonen is al jaren een van de verkooppunten van de producten van Fatboy. Onze woonmensen kunnen je dan ook een heleboel over deze bijzondere meubels en accessoires vertellen. Heel wat producten kun je gewoon in onze shop bewonderen, testen en dus kopen. En wat we niet in huis hebben, kunnen we razendsnel voor je bestellen. Handig toch? Breng eens een bezoekje aan de tofste woonwinkel van Maastricht en verre omstreken. We weten zeker dat je geïnspireerd raakt. Parkeren kan gewoon gratis voor de deur, er staat een koffiemachine die een heerlijk bakje produceert en ons enthousiaste team staat paraat om je alles te vertellen over de meubels en woonaccessoires waar jij blij van wordt.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK