fatboy tafellamp

Het Nederlandse designmerk Fatboy is al lang niet meer alleen bekend van de zitzakken. Fatboy brengt ook verlichting… letterlijk! De collectie lampen mag gezien worden, dus doe het licht maar aan. Met een Fatboy tafellamp bijvoorbeeld: sfeer gegarandeerd. En al zien sommige lampen er wat retro uit, technisch zijn ze allerminst ouderwets. Alle tafellampen zijn energiezuinig, want ze zijn voorzien van ledlampen. Bestseller Edison ziet eruit als een klassieke lamp. Maar knip ‘m aan (dat kan met een app) en zie dat Edison een bijzonder hedendaags tafellampje is. Schijn (toevallig?) kan dus wel degelijk bedriegen.

Kroonluchter die rockt

Lamp Rockcoco hoort officieel niet bij de tafellampen. Als die op tafel staat, zie je de tafel niet meer. Rockcoco is een hanglamp die je wel gewoon boven je tafel kunt hangen. Misschien toch een beetje een tafellamp dus. En ook nog een buitenlamp. Want model Rockcoco Transparent is ’s werelds eerste kroonluchter voor buiten. Hoe cool is deze lamp als tuinverlichting? En hebben we het al over oplaadbare tafellamp Tjoepke gehad? Het lijkt een ‘oldskool’ tl-buis (tube, snap je?), maar het is een hypermoderne, via usb oplaadbare, dimbare, oersterke, water- en krasbestendige geweldenaar. Wat een opsomming… en wat een lamp.

De verlichting van Fatboy is te mooi om niet te bekijken. We zouden nog tientallen pagina’s kunnen vullen met lyrische teksten. Over nachtlampje Add the Wally. Of over de Snacklight. Dat doen we niet… Kom die lampen van Fatboy nu maar gewoon met eigen ogen bekijken. Dan zie je waar we over schrijven.

Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK