fatboy poef

Je hebt een poef en je hebt een Fatboy poef. Verschil? Laatstgenoemde is hip, origineel én het is een Fatboy. Dit eigenzinnige designmerk timmert al jaren stevig aan de weg. Steeds weer komen er bijzondere en originele ontwerpen van Fatboy op de markt en steeds weer lopen heel veel mensen er heel enthousiast mee weg. Dan moet toch ergens het verschil worden gemaakt? De producten van Fatboy vallen op; je kunt er niet omheen. Niet qua ontwerp, gebruikte materialen, kleuren en ook niet qua namen. Wat denk je van de Lamzac, de Attackle, de Tjoepke of de inmiddels wereldwijd bekende Zitzak? Verzin het maar eens. Welnu, bij Fatboy doen ze dat dus. Ook bij hun poefs…

Praktische én prachtige poefs

Waar diende zo’n poef ook alweer voor? Je kunt hem praktisch gebruiken; als voetenbankje, als bijzettafeltje of als kruk, bijvoorbeeld voor de kids. Maar ook als puur decoratief element komt een Fatboy poef in je interieur prima tot zijn recht. Of in je tuin… Want sommige poefs zijn zowel geschikt voor buiten als voor binnen. We durven te wedden dat die poef regelmatig de aandacht van je bezoek op zich weet te vestigen. We zeiden het al: producten van Fatboy vallen op. Het is hoogste tijd om al die poefs eens wat beter te bekijken.

Fatboy Avenue

Misschien is het handig om die compacte en doorgaans fluffy zitmeubels van Fatboy in categorieën onder te verdelen. Die categorieën zijn: vierkant, rond, robuust en ‘out-of-the-box’. De vierkante poef heet Avenue; hij is 60x60x47 centimeter, heeft een stevige kern en is gestoffeerd met Sunbrella-stof. De Avenue is dus zowel binnen als buiten te gebruiken. Deze poef is verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs, grijs, staalblauw, blauw en antraciet. Reuze praktisch als alleenstaand blok, maar dankzij de vorm en kleuren ook ideaal om te combineren met andere Avenues.

Ronde beauty’s

In de categorie ‘rond’ treffen we de modellen Point, Rondeju en Pffh aan. Point heeft de meeste gezichten van de drie: hij is leverbaar als Original in nylon (dan heb je keuze uit meer dan 20 kleuren), als Deluxe in een hoogwaardige Sunbrella- of De Ploegstof. Dit zijn ‘limited editions’, dus wees er snel bij. Dan is er de Point Stonewashed, een poef met een hoes van 100% hoogwaardig katoen. De chique Velvet completeert de Point-serie; zoals de naam al doet vermoeden is deze poef uitgevoerd in superzachte zijdelook. Alle Points zijn 35 centimeter hoog en meten 50 centimeter in doorsnee. Poef Rondeju is comfortabel, stevig en trendy, dankzij het Jacquard geweven patroon. Fatboy Pffh is de vintage poef uit de collectie; klassiek, maar tijdloos. Een nostalgisch pronkstuk.

De buitencategorieën

Blijven over de buitencategorieën: robuust en out-of-the box. Robuust is de Pupillow. Eigenlijk is dit qua formaat meer een zitzak. Maar je kunt deze ‘lounger’ perfect als poef of hocker gebruiken. Binnen en buiten. Out-of-the-box is poef Baboesjka; drie stevige zitkussens die door middel van een riem bij elkaar gehouden worden en zo een poef vormen. Verkrijgbaar in diverse vrolijke prints en kleuren. Kom poefzitten, bij Groter in Wonen!

Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK