fatboy parasol

Laat de zon maar lekker schijnen. En wordt het je te heet onder je voeten (of op een andere plek), dan kun je altijd schuilen. Onder je Fatboy parasol is het ook prima vertoeven. De designparasols van Fatboy zijn niet alleen uitstekende beschermers, ze zien er ook nog eens hartstikke leuk uit. Met zo’n parasol fleurt je tuin of je balkon helemaal op. Kies je voor een van de vrolijke kleuren van de gestreepte Stripesol? Of ben je meer gecharmeerd van de bloemetjes op de stijlvolle Parasolasido of de charmante Bouqetteketet?

Mét of zonder voet?

Een Fatboy parasol heeft een doorsnee van 350 centimeter. Jouw parasol wordt geleverd met een handige hoes én is voorzien van een vlaggetje op de top. Dat ziet er op de eerste plaats leuk uit en je kunt meteen zien waar de wind vandaan komt. Je kunt je parasol bestellen mét of zonder parasolvoet. Die voet, die 25 kilo weegt, zorgt ervoor dat de parasol stevig blijft staan en hij is leverbaar in drie kleuren: antraciet, taupe en lichtgrijs. Een accessoire dat zeker niet aan jouw Fatboy parasol mag ontbreken, is de Solmate. Dit superhandige tafeltje bevestig je eenvoudig aan de parasol. Het is de ideale plek voor je drankje of je telefoon. Aan de onderkant zit een handig haakje waar je een tas of jas aan kunt hangen.

Fleur jouw tuin of balkon ook op met zo’n fraaie Fatboy parasol. Je bestelt of koopt hem bij Groter in Wonen. Online of in onze woonwinkel.

Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK