fatboy lamzac

Laat die Lamzac nou eens met rust! We kunnen ons voorstellen dat je dit nog vaak moet zeggen tegen je vrienden. Iedereen wil natuurlijk een tijdje heerlijk comfortabel chillen op deze unieke ligzak. Want dat is precies wat Fatboy Lamzac is. Of moeten we ‘luchtzak’ zeggen? Dat is het namelijk ook. Lamzac, ligzak of luchtzak… Het doet er niet toe. Feit is dat Fatboy wederom een uniek, eigenzinnig en eigentijds meubel heeft neergezet. Een meubel dat gevuld wordt met… lucht. Hoe onderhoudsvriendelijk is dat? Geen veren of schuim die aan slijtage onderhevig zijn. Geen gewicht. Gewoon lucht.

Overal loungen

Het mooie van die Lamzac is dat je hem echt overal mee naartoe kunt nemen. Hij is het perfecte gezelschap en doet wat dat betreft zijn naam helemaal geen eer aan. Lamzac 2.0 weegt precies één kilo en wordt geleverd met een handig draagtasje. Krijg je de niet-te-stuiten behoefte om even te loungen? Dan haal je Lamzac uit zijn hoes, je vult hem met een gezonde portie lucht, je sluit de zak af en… je gaat zitten, liggen, hangen, crashen. Wat jij wilt. Dit alles doe je binnen 10 tellen. Lamzac is echt supercomfortabel, want je ligt op lucht. Het ‘kussen zonder inhoud’ vormt zich dus altijd perfect naar de contouren van jouw lichaam. Dat lichaam mag overigens 200 kilogram wegen. Dat is voor Lamzac geen probleem; kan ie makkelijk hebben. Deze ligzak is gemaakt van supersterk Ripstop nylon; dat kan wel tegen een stootje. Het stof is bovendien bewerkt met een waterafstotende coating en is ook nog eens heel makkelijk te reinigen.

Lamzac en zijn familie

De familie Lamzac bestaat uit diverse bijzondere figuren. We hebben je al voorgesteld aan Lamzac 2.0. Heb je iets meer plek nodig als je in opperste staat van relaxen bent, dan is Lamzac L er voor jou. Dat is het bodybuildende broertje van 2.0. Qua lengte zijn ze nagenoeg identiek, maar L is ruim 20 centimeter breder. Dat ligt helemaal voortreffelijk. Dan is er nog de chique zus van 2.0 en L: dat is L Deluxe. Dat is een Lamzac L met een Zacdoek. Dat doek bevestig je op de Lamzac en zorgt ervoor dat de luchtzak net iets compacter en steviger bij elkaar wordt gehouden. Alsof je op een iets steviger matras plaatsneemt, zeg maar. Bovendien blijven de naden van Lamzac dankzij Zacdoek vrij van kruimels of andere kleine troep.

Er kan nog meer bij

Zien we nog een Lamzac over het hoofd? Dat doen we inderdaad. En dit is nog wel een typetje dat je eigenlijk niet over het hoofd kúnt zien. Dit is namelijk de XXXL: de allergrootste Lamzac die er is. Hij is langer (218 centimeter), breder (130 centimeter) en hoger (62 centimeter). Als je hier niet op kunt relaxen, dan kun je het nergens. De vijfde telg is Lamzac O, een ronde goedzak. Dit is zowaar een stoel die je met lucht kunt vullen. Superchill. Alle leden van de familie Lamzac zijn in diverse kleuren verkrijgbaar.

Kom snel kennismaken met de Lamzac die het beste bij jou past. Je kunt hem bestellen én kopen bij Groter in Wonen.

Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK