fatboy lamp groot

Zet Fatboy lamp The Grand in je woon-, slaap- of studeerkamer en je maakt absoluut een statement. Deze lamp is groot… groter… Grand! Een iconisch model ook, want de leden van de Edisonfamilie van Fatboy mogen inmiddels best designiconen genoemd worden. Of het nu gaat om Edison the Petit, the Medium of deze; de vormgeving is in alle gevallen onmiskenbaar. Zelfs als het licht uit is. Edison the Grand is een imposante verschijning; je kunt er moeilijk omheen. De hoogte is 90 centimeter, de doorsnede 60. En met een kabellengte van maar liefst acht meter, hoeft The Grand niet pal naast een stopcontact te staan.

Sfeervolle warmte

Deze staande vloerlamp met dimmer is minimalistisch en puur. Het witte kunststof vestigt dankzij (of ondanks) de eenvoud meteen de aandacht op deze lamp. De energiezuinige ledverlichting is in drie standen in te stellen. Dat kan uiteraard op de lamp zelf. Maar ook via tablet of smartphone, met de Fatboy Light Control App. Je kunt de lamp van afstand aan of uit zetten, de verlichting dimmen en zelfs de kleur van het licht aanpassen aan ‘de kleur’ van je stemming. Wist je trouwens dat Edison the Grand verlicht is van kop tot teen? Dus ook de voet en de stam geven licht. In veel opzichten een bijzondere lamp dus, zo’n Edison.

Als je met eigen ogen wilt zien hoe bijzonder Edison the Grand is, kun je het beste gewoon komen kijken. Bij woonwinkel Groter in Wonen staat hij op je te wachten. Evenals de koffie. Tot gauw!

Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK