fatboy lamp edison the petit

Lamp Edison the Petit is een absoluut dotje in de collectie tafellampen van Fatboy. Het is meteen ook een van de bestsellers uit het fraaie assortiment lampen van dit designmerk. Wij, bij Groter in Wonen, vinden dat niet zo vreemd. Lamp Edison the petit is weliswaar een klein lampje (25 centimeter hoog), maar zijn uitstraling is groot. Letterlijk en figuurlijk. De vormgeving doet denken aan ‘het schemerlampje van weleer’, maar het witte kunststof geeft de lamp toch een heel eigentijdse look. Het rode Fatboylabel valt meteen op en dient als aan-uitschakelaar. De ledlamp geeft een gezellig, warm licht af.

Oplaadbaar en multifunctioneel inzetbaar

The Petit doet het prima als bureaulampje, fungeert fantastisch op je tuintafel en geeft voldoende licht als bedlampje. Hij is draadloos en de lichtsterkte is in drie standen in te stellen. Hij past dus moeiteloos bij elke stemming en elke sfeer. Kleine Edison brandt in de minst felle stand tot wel 24 uur. En als het licht dan écht is gedoofd, duurt het niet heel lang voordat het lampje weer is opgeladen. Een usb-kabel om dit te doen wordt er natuurlijk bijgeleverd. En weet je wat helemaal te gek is aan Edison the Petit? Met de 21 verschillende verwisselbare lampenkapjes (Cooper Cappies) kun je de lamp helemaal aan jouw smaak aanpassen. Die Cappies zijn los verkrijgbaar.

Zo’n Edison the Petit wil ‘shinen’. Liefst in jouw huis; daar komt hij volledig tot zijn recht. Kom die kleine zelf bewonderen bij Groter in Wonen. Wij durven de weddenschap dat jij en The Petit onze woonwinkel samen verlaten best aan.

Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK