fatboy headdemock

Heb jij hem ook? Dat is hier de hamvraag. Nu kan die vraag natuurlijk over van alles en nog wat gaan. In de context van het Nederlandse designmerk Fatboy kan het maar naar één item verwijzen: de Headdemock. Dat is dus Brabants voor ‘Heb jij hem ook?’ De Fatboy Headdemock is een hangmat die je eigenlijk wil hebben, Maar misschien ben je nog niet tot aanschaf overgegaan. Misschien wil je eerst meer informatie. Of misschien heb je geen bomen in je tuin waar je die fraaie hangmat aan kunt ophangen. Vrees niet: meer informatie ga je nu krijgen en die bomen heb je met bij de Headdemock niet nodig.

Robuuste relaxmat

Het Nederlandse Fatboy is bekend geworden met zijn zitzakken. Tegenwoordig is de collectie aanzienlijk uitgebreid; je kunt dus ook (onder andere) voor een hangmat bij dit trendy merk terecht. De Headdemock heeft een afmeting van 270 x 138 centimeter en biedt makkelijk plaats aan twee personen. Dan moeten ze samen niet veel meer dan 150 kilogram op de weegschaal zetten. Als je alleen in deze hangmat plaatsneemt, heb je écht een zee van ruimte. Het stofje is robuust, waterafstotend en uv-resistent. Bovendien is het makkelijk te reinigen met een sopje. Je kunt de Headdemock dus met een gerust hart een nachtje buiten laten staan.

Een staande hangmat?

Staan? Yep… we komen gelijk maar even terug op die bomen die je niet per se nodig hebt. De Headdemock wordt namelijk standaard geleverd met een buizenframe. Dat zet je in een fractie in elkaar, hangmat ertussen en het grote genieten kan beginnen. Je zet de hangmat dus precies daar neer waar jij hem wilt hebben. In de tuin, bij het zwembad of op je slaapkamer Alles kan, alles mag. Optioneel is er een zalig kussen bij de hangmat leverbaar. En wil je jouw Headdemock buiten laten staan en hem toch enigszins tegen de elementen beschermen? Dan kun je een luxe afdekhoes aanschaffen. Deze bijzondere hangmat is leverbaar in maar liefst 13 fraaie kleuren. De Headdemock is volledig opvouwbaar en wordt standaard geleverd met handige draagzakken. Zo kun je jouw ideale hangmat aan het eind van de zomer veilig opbergen.

Headdemocks tweelingzus

Fatboy Headdemock steelt niet langer alleen de show in de collectie hangmatten van Fatboy. Maak kennis met Sunbrella; de tweelingzus van Headdemock. Niet alle tweelingen zijn identiek, al lijken Headdemock en Sunbrella wel enorm op elkaar. Sunbrella heeft alle goede eigenschappen van Headdemock in zich, maar doet er wat bescherming tegen weersomstandigheden betreft nog een schepje bovenop. De unieke Sunbrella-stof is namelijk nóg beter bestand tegen uv-straling, neemt minder snel vlekken op en is nóg kleurvaster. Deze stof wordt niet voor niets veelvuldig in zonwerend en maritiem textiel toegepast. Ook Sunbrella wordt geleverd met met frame en handige draagzakken en is leverbaar in vier kleuren.

Het is niet meer dan logisch als je op dit moment graag een Headdemock wilt hebben. Als dat zo is: aarzel niet langer, geef toe aan de gevoel en kom naar Groter in Wonen. Daar staat jouw Headdemock op je te wachten. Tot zo...

Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK