fatboy hangmat zonder standaard

Wist je dat Fatboy ook hangmatten in het assortiment heeft? Nee? Misschien moeten we je geheugen dan even opfrissen. Fatboy is een Nederlands designmerk. Ze ontwerpen en maken er onder andere trendy zitmeubels, verlichting voor binnen en voor buiten, tafels en parasols. En dus ook hangmatten. Hele toffe wel te verstaan. Zo is er de Fatboy Headdemock, die je overal kunt neerzetten dankzij het bijgeleverde frame. Die hangmat is geschikt voor twee personen. Maar zo’n Headdemock sleep je niet zo maar even overal naartoe. Wie dat wil, kiest voor Headdepleck.

Mobiele hangmat

Headdepleck is het compacte broertje van Headdemock. Deze hangmat is gemaakt voor één persoon en kan opgevouwen worden. Vervolgens berg je hem op in de handige draagtas. Met de tas weegt de hangmat net geen 13 kilo, dus die draag je op je rug makkelijk overal mee naartoe. De Headdepleck bevestig je het beste aan een muur of een boom. Daartoe wordt de hangmat geleverd met muursteunen en ‘treehuggers’. Die laatste dragen eraan bij dat je de Headdepleck makkelijk en snel aan bomen kunt bevestigen. Deze robuuste hangmat is dankzij het water- en vuilafstotende polyester makkelijk schoon te houden. Hij is leverbaar in vijf fraaie kleuren.

Ben je benieuwd naar de enige echte Fatboy hangmat zonder standaard, de Headdepleck? Groter in Wonen is een van de Fatboy verkooppunten. Loop gerust eens binnen in onze geheel nieuwe woonwinkel en test hem zelf. Maar niet in slaap vallen; daarvoor is onze winkel te leuk.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK