fatboy edison lamp

Wat hebben Edison en Fatboy met elkaar gemeen? Welnu, Edison maakte lampen en Fatboy doet dat ook. Edison vond de gloeilamp uit, Fatboy de Edison lamp. Die gloeilamp is inmiddels achterhaald, maar bestaat wel al ruim 140 jaar. Dat moet de Edison lamp nog maar zien te presteren. Hij heeft er in ieder geval de potentie voor. De tijd zal uitwijzen of de ledlampen van Fatboy de beroemde lamp van Edison voorbij gaan streven.

Edison by Fatboy

Lamp Edison is verkrijgbaar in vier formaten. Van klein naar groot stellen we aan je voor: ‘the petit, the medium, the grand’ en ‘the giant’. Het grote verschil zit uiteraard in de afmetingen. Respectievelijk meten ze vanaf de grond 25, 51, 90 en 182 centimeter. Ze zijn alle vier voorzien van ledverlichting en zijn gemaakt van een kunststof die niet alleen zorgt voor een zacht, diffuus licht, maar die ook vuil- en vochtwerend is. Ook is de lichtsterkte instelbaar, al dan niet met de Fatboy Light Control App. Mogen we zeggen dat dit eigenlijk klassieke schemerlampen in een modern jasje zijn?

Jouw Fatboy Edison lamp vind je bij woonwinkel Groter in Wonen. We zijn niet voor niets officieel dealer van dit bijzondere Nederlands designmerk. Dus hebben we niet alleen de lampen van Fatboy in ons assortiment; we kunnen elk product leveren. Onze enthousiaste en deskundige woonmensen staan klaar om tekst en uitleg te geven bij de bijzondere meubels en accessoires van Fatboy. Kom naar onze woonwinkel, dan vertellen we je er, onder het genot van een heerlijk kopje koffie, alles over.

Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK