dutchbone tafel

Als je op zoek bent naar een nieuwe tafel (of nieuwe meubels in het algemeen) dan is het raadzaam om de meubels van Dutchbone eens grondig te bekijken. Dutchbone heeft namelijk wel een heel bijzondere collectie voor je in petto. Hier vind je absoluut geen dertien-in-een-dozijnmeubelen. Zelfs geen 145 in een gros. De meubels van dit Nederlandse merk zijn stuk voor stuk geïnspireerd op de schoonheden en de bijzonderheden in de wereld om ons heen. Van plekken dichtbij, maar ook van verre, exotische oorden.

Tafels met flair

De tafels van Dutchbone hebben een bepaalde flair over zich, een Schwung die niet alle tafels hebben. Dutchbone is écht en puur. Neem nu de bijzettafel Abbas: het blad lijkt zo weggekaapt uit een theehuis in Marrakech, het messing laagje maakt de Oosterse sfeer compleet. Zo simpel en zo mooi kan het zijn. Al het goede komt in drieën. Zo ook de bijzettafels Alim. Het lijken drie eenvoudige bijzettafels, maar niets is minder waar. Drie bladen in drie verschillende metalen, geen rechttoe-rechtaan pootjes en drie hoogtes om eindeloos te variëren.

Klasse eettafel

Ook voor een bijzondere eettafel is Dutchbone jouw merk. De Class is geïnspireerd op het bekende Herringbone-motief in houten vloeren. Het donkere hout komt echt tot leven, het vierkante buizenframe heeft een antieke koperen afwerking. De Class is ook leverbaar als salontafel. En dan ‘zijn’ er de Sham, want het zijn er twee. Indisch hardhout, druppelvormige bladen om mee te spelen in je interieur en wederom fraai afgewerkte pootjes maken Sham tot juweeltjes. Meer weten over Dutchbone: woonwinkel Groter in Wonen!

Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK