dutchbone kussen

Haal een klein stukje van de wereld in huis met de meubels en woonaccessoires van Dutchbone. De ontwerpers van dit Nederlandse meubelmerk halen de inspiratie voor hun fraaie meubels namelijk overal ter wereld vandaan. Die wereldse inspiratie zie je terug in de meubels en accessoires: een bijzettafel die zo uit Marokko lijkt te komen, een stoel die geïnspireerd is op een Amerikaanse baseball of een drankenkast, gemaakt van een authentieke hutkoffer die 100 jaar geleden op een steamliner niet misplaatst was geweest.

Details die ertoe doen

Je kunt hele mooie meubels in je woning hebben, maar daarmee is het nog niet per se je thuis. Met accessoires kun je je interieur net dat beetje extra sfeer geven, zodat het jouw interieur wordt. De accessoires en de kleine details zorgen voor de persoonlijke touch. Dat kan al heel eenvoudig, met sierkussens op je bank. Met het Dubai Gold kussen haal je de Arabische zon een beetje in huis. De warme tinten van het Dutchbone kussen Autumn zorgen net voor een herfstig accent.

Stijlvolle accessoires

Veel mensen hebben de kapstok logischerwijs in hun hal hangen of staan. Maar de elegante verschijning van het Flavi Coat Rack gun je eigenlijk liever een prominente plek in je woonkamer, zo mooi is ie. Dat geldt ook voor spiegel Bradley: zonde om hem te hangen waar je hem weinig ziet. Of bekijk de vaas Bahir eens goed: zo fraai dat ze eigenlijk geen bloemen nodig heeft. Kom naar woonwinkel Groter in Wonen om uitgebreid kennis te maken met Dutchbone.

Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK