dutchbone kast

Laten we beginnen met een stevig statement: je hebt kasten én je hebt Dutchbone kasten. De eerste categorie is ongetwijfeld mooi én goed in elkaar gezet én praktisch en heel voordelig geprijsd. Dat geldt voor de tweede categorie ook, maar er is nog één groot pluspunt: het zijn Dutchbones! En Dutchbone heeft een hele bijzondere collectie. Meubels en woonaccessoires met een verhaal, een signatuur, verworven dankzij de omzwervingen van de ontwerpers op zoek naar inspiratie. Die inspiratie halen ze uit de wereld om ons heen: andere culturen, andere landen, de natuur: alles kan inspireren. En dat levert hele fraaie meubels op.

Niet zo maar een opbergkast

In de huidige collectie van Dutchbone vind je zo’n 25 kasten. Dat zijn niet allemaal joekels van wandkasten; het kan ook een dressoir of een tv-meubel zijn. Of zelfs een drankenkast. Maar elke kast, groot of klein, ogenschijnlijk alledaags of ‘out of the box’, is een echte Dutchbone. Zo is er Cabinet Vino. Goede wijn behoeft volgens het spreekwoord geen krans, maar hoe zit dat met een wijnkast? Vino is 56 centimeter breed en 170 centimeter hoog, heeft een stalen geraamte en een ijzeren gaas als achterwand. Maar de pracht zit vooral binnenin: drie dennenhouten lades en 15 nissen voor wijnflessen. In het metalen rek bovenin hang je je wijnglazen en eronder etaleer je je mooiste flessen.

Puzzelen maar…

Apart is ook wandkast Jove; het lijkt wel een puzzel van deurtjes en laatjes. En dat is ook precies wat de Jove is. Acht lades met vier verschillende designs gecombineerd met twee deurtjes, waarin de designs van de lades allemaal terugkomen. Of zijn het nu twee kastjes op elkaar ‘geplakt’? Hoe het ook zij, Jove brengt structuur in je spullen. Ben je niet zo’n puzzelaar en hou je van klassieke elegantie? Dan zal dressoir Class je absoluut aanspreken. Class maakt deel uit van een serie meubels die uiteraard allemaal dezelfde stijlkenmerken hebben. Zo is Class voorzien van prachtig donker acaciahout in het Herringbone-motief. Twee lades en twee kasten voorzien in aardig wat kastruimte. Het koperen onderstel en de grepen in hetzelfde materiaal maken de Class helemaal af. Een dressoir van een klassieke schoonheid.

Hard als staal

Misschien ben je niet zo’n houtworm en is staal meer jouw ding. Ook in die behoefte voorziet Dutchbone: het kastje Brooke is namelijk gemaakt van metaal. Het lijkt wel een beetje op zo’n oude kachel met die kleppen aan de voorkant om het brandhout in te gooien. Anderen zien een kluis in Brooke. Deze locker op wieltjes staat prima op ongeveer elke plek in je huis. Mits je van metaal houdt! En wil je een combi van hout en metaal? Dan is er de Consuela. Bij Dutchbone weten ze zelf niet zo goed wat voor soort kast dit is. En dat doet er ook niet toe: Dutchbone wil niet alles in hokjes plaatsen. Eigenlijk is Consuela een multifunctionele tafel op wielen waar je ook nog spullen in kunt opbergen. En dankzij de wieltjes zet je hem neer waar jij dat wilt.

Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK