dutchbone fauteuil

Welke criteria stellen we, en daarmee bedoelen we mensen in het algemeen, doorgaans aan een fauteuil? We kunnen natuurlijk niet voor iedereen spreken en dat willen we ook helemaal niet, maar een van de criteria zal zitcomfort zijn. Een andere logische eis is dat de materialen van een acceptabele, liefst goede kwaliteit zijn. Dat die fauteuil duurzaam en ecologisch verantwoord geproduceerd is, speelt tegenwoordig eveneens een belangrijke rol. En dat een stoel mooi is om te zien als hij in je interieur staat, lijkt ook evident. Welnu, laat de fauteuils van Dutchbone nu aan al die criteria voldoen.

Dat zit wel goed!

Bij een Dutchbone fauteuil zit dat dus allemaal goed. Neem de Dutchbone Don: een fraaie, statige en uiterst comfortabele draaifauteuil. De Don heeft een hoge rugleuning, is bekleed met kunstleer en heeft een stalen voet. Don is verkrijgbaar in cognac en zwart. Een andere fauteuil uit de collectie van Dutchbone is de Smoker. Deze stoel doet denken aan de comfortabele bucket seats uit de wagens die in de jaren vijftig het straatbeeld sierden. Autorijden leek meer op loungen in zo’n stoel. De Smoker zit waarschijnlijk nog iets beter dan zo’n autostoel. En het mooie is dat je hem gewoon in je woonkamer kunt zetten. Smoker is verkrijgbaar in beige, rood en grijs.

Ontdek Dutchbone zelf

Ook jij kunt geïnspireerd en gefascineerd raken door de collectie van Dutchbone. Kom naar woonwinkel Groter in Wonen en je kunt zien en beleven of de fauteuils (en andere meubels en woonaccessoires) van Dutchbone aan jouw criteria voldoen.

Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK