dutchbone bank

Wat is er nu heerlijker dan ’s avonds met je partner, je kinderen, je huisdieren of gewoon lekker in je uppie neer te ploffen op je comfortabele sofa. Televisie aan, chips erbij, een lekker drankje onder handbereik: klaar voor een avondje bingewatchen. Nóg heerlijker? Al het bovenstaande, maar dan neerploffen op jouw Dutchbone bank. Dutchbone is namelijk synoniem aan wereldse, comfortabele, karaktervolle en vooral mooie meubelen.

Loungen met Linde

Stel je dat plofmoment eens voor op sofa Linde. Linde heeft zalige, zachte kussens, hoge rug- en armleuningen en een diepe zitting, zodat loungen op deze bank een makkie wordt. Deze fraaie sofa wordt geleverd met diverse kussens, waardoor je nóg comfortabeler kunt zitten of liggen. Deze bank is maar liefst 254 centimeter breed (languit liggen is dus geen probleem) en is leverbaar in een zandkleur en in donkergrijs.

Klassiekers

Iets minder voluptueus, maar daarom niet minder uitgesproken zijn de sofa’s Kate en Chester. Kate, een tweezitsbank, lijkt je te inviteren om te komen zitten. Kate is elegant, houdt van fluweel, is dol op Art Deco, maar heeft ook een eigentijds karakter. Ze is verkrijgbaar in de kleuren Pink Clay, Black en Deep Blue. En dan is er nog Chester… Waar doet die naam je toch aan denken? Inderdaad, de beroemde Chesterfield bank. De klassieke Chesterfield is groot, imposant en volledig met leer bekleed. Dutchbone is dol op die klassiekers, maar geeft er wél een eigen draai aan. De Chester is iets kleiner en het leer heeft plaatsgemaakt voor een fluweelachtig stofje.

Nieuwsgierig naar Dutchbone? Kom naar Groter in Wonen.

Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK