Blog Wonen 21 juni 2018:

Met de VERF van LIFESTYLE BY GLOBAL PAINT geven wij kleur aan élk interieur!

Want wij verkopen niet enkel meubels, de stylisten van GiW helpen je uiteraard ook graag met een inspirerend kleuradvies voor je huis! We werken daarbij met de super mooie kleuren van Lifestyle By Global Paint,  direct bij ons te bestellen en binnen 2 werkdagen al af te halen in de winkel óf desgewenst zelfs rechtstreeks thuis geleverd zodat je direct aan de slag kunt.

Met de Lifestyle collectie van  Global Paint kies je voor hoogwaardige kwaliteitslakken en muurverven in verschillende glansgraden en meer dan 200 verschillende kleuren. Lifestyle verf staat bovendien voor duurzame verf, want de gehele verfcollectie is watergedragen en wordt  geproduceerd met veel aandacht voor het milieu.

Geen gedoe meer met de mini  verfstaaltjes van de bouwmarkt. Mijn collega’s en ik laten graag de handjes wapperen met een uitgebreide waaier van grote A5-stalen met zowel een matte als glans look, wat een uitkomst! Alleen zo kunnen we de kleuren natuurlijk ook uitstekend matchen met o.a.  jouw meubels, gordijnen en vloer. En zit jouw kleur er toch niet helemaal bij, dan bestel je gewoon een andere kleur waar je de naam of code van hebt. Wij laten 'm speciaal voor jou maken door Global Paint.

Ben je enthousiast maar zie je het nou niet zitten om zelf aan de slag te gaan? Ook dat is geen probleem. Wij brengen je in contact met een vakkundige schilder die de klus voor je klaart.

Dus waar wacht je nog op?

Loop bij ons binnen of maak een afspraak voor een fris nieuw interieur met jóuw Lifestyle kleur!

Inspirerende groet,

Jouw GiW Styliste Imke

 
Terug naar boven
Groter in Wonen
"/>

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze Cookie policy. OK