Jouw GiW Styliste Anouk Laheij
STER(K) IN WONEN

R E S T Y L E N   D O E N   W E  S A M E N

Wanneer je je interieur wilt gaan restylen, van een nieuw behang op de muur, tot een compleet nieuwe inrichting, is het belangrijk dat je je zelf afvraagt, wat wil ik bereiken met deze verandering? Wat zijn de dingen die je storen aan je huidige interieur: Zijn je meubels versleten? Is het kleurtje op de muur zoooo saai? Is het niet meer gezellig? Zit je bank niet meer lekker? Past dit interieur nog wel bij jou?

Veel mensen beginnen ergens aan, en weten dan niet meer hoe verder. Ze doen impulsief een aanschaf en komen dan tot de ontdekking dat hun nieuwe meubel niet meer past bij de rest van hun interieur. En hoe dan verder? 

Een goed interieurplan is de oplossing. Het helpt je om goed na te denken over de keuzes die je maakt en de stappen die hierbij horen. Eerst neem je stap 1, dan volgt stap 2, stap 3, enz.

Als binnenhuis adviseur neem ik je vandaag mee op de eerste stap:

Welke meubels en accessoires wil ik graag behouden? Laat je hierbij leiden door spullen met een persoonlijk karakter. Iets wat past bij je persoonlijkheid, een item met mooie herinneringen of gewoon omdat je het nog steeds mooi vindt! Zelfs een oude, versleten stoel, kan door hem in een nieuw jasje te steken, straks weer helemaal passen in je nieuwe interieur. Welke meubels wil jij graag terug zien in je nieuwe interieur? Waar twijfel je over? En wat mag nu echt de deur uit??? 

Terug naar boven
Groter in Wonen
"/>

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze Cookie policy. OK