Blog Slapen 7 maart 2018:

Jouw GiW Styliste Imke Schols 
STER(K) IN SLAPEN

foto van Groter in Wonen by megroma.

S L A A P K A M E R   T I P S

Jezelf gelukkig, gezond en vitaal voelen is zonder een goede nachtrust bijna onmogelijk. De slaapkamer is bij uitstek dé plek in huis om lekker tot rust te komen. Zet het beste bed voor jouw lichaam neer, waar wij je graag over adviseren op onze slaapafdeling & creëer er omheen een sfeer waarin je lekker kunt ontspannen:

- Gebruik rustige en zachte kleuren zoals grijs-, pasteltinten en koraal en liever geen felle contrasten.

- Voorzie de ramen van verduisterende raambekleding.

- Kleed het bed aan met kussens en dekens van verschillende formaten en dikten, zodat je lagen kunt toevoegen of verwijderen, om een aangename temperatuur in bed te creëren.

- Rommel in de slaapkamer is funest, zorg dat kasten goed georganiseerd zijn en alles netjes erin opgeborgen kan worden. Haal alle onnodige spullen uit de slaapkamer weg.

- Hoekje over in de slaapkamer? Creëer een plek waar je relaxed kunt lezen in een fijne fauteuil. Let op, deze stoel dient niet als dressboy!

- Een goede leeslamp om een boek te lezen voor het slapen gaan is prettig voor de ogen, maar gebruik verder bij voorkeur dimbare verlichting in de slaapkamer. 

- Steek eventueel een kaarsje met een kalmerend geurtje aan voor extra sfeer. Wel uitblazen voordat je gaat snoozen!

- Ook rustige muziek of geluiden uit de natuur kunnen helpen om te ontspannen voordat je gaat slapen. Zo bereid je het lichaam automatisch voor op de ‘slaap-modus’.

Alvast een goede nachtrust gewenst & weet dat je iedere dag bij ons van harte welkom bent voor persoonlijk advies op maat. Wij zijn ook IEDERE ZONDAG GEOPEND, van 12:00 tot 17:00 uur.

 
Terug naar boven
Groter in Wonen
"/>

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze Cookie policy. OK