Blog Slapen 18 mei 2017:

Jouw GiW Styliste Imke Schols 
STER(K) IN SLAPEN

foto van Groter in Wonen by megroma.

S L A A P K A M E R   T I P S

In onze STER(k) in Slapen blog zullen we nieuwsgierige lezers regelmatig het laatste slaap-gerelateerde nieuws en gezonde slaap tips & advies brengen.

Jij wilt toch ook zo lang mogelijk, zo gezond mogelijk leven!

Lees dan verder als er bij een van de volgende scenario’s een belletje gaat rinkelen:

- Je leest dit in een waas van vermoeidheid terwijl je het internet om 4 uur ’s ochtends afstruint, omdat je alwéér niet kunt slapen!
- De meeste ochtenden voel jij je net zo uitgeput als toen je de avond van tevoren in bed stapte.
- Je voelt je overdag regelmatig humeurig, geïrriteerd, stumperig, of neerslachtig omdat je simpelweg de slaap niet goed kunt vatten ’s nachts
- Je nachtrust is om welke reden dan ook niet optimaal

Misschien helpt het als ik je vertel dat je echt niet de enige bent die behoefte heeft aan een betere nachtrust. 1 op de 4 mensen kampt met hetzelfde probleem, maar wanneer heb je het daar over? Juist, niet zo vaak. Want op het moment dat het probleem zich voordoet ligt de rest lekker te slapen! In contact met klanten op onze slaapafdeling komt meestal toch wel de aap uit de mouw; een slechte nachtrust - of het nu een gebrek aan kwantiteit, aan kwaliteit, of allebei is - kan een behoorlijke impact op je dagelijks leven hebben. Zowel fysiek alsook psychisch. Wij horen het natuurlijk geregeld; de verhalen over rug- en nek-, en hoofdpijn, maar ook hartklachten, hoge bloeddruk, overgewicht en andere serieuze aandoeningen die er niet om liegen komen ter sprake. Enkel een betere nachtrust op een kwalitatief goed slaapsysteem zal deze problemen niet als sneeuw voor de zon doen verdwijnen. Vaak is er meer nodig, maar… we moeten de essentie van een goede nachtrust niet onderschatten, het is niet altijd vanzelfsprekend! En daarom vinden wij bij Groter in Wonen een goed matras, bed of slaapsysteem dat aansluit bij jóuw lichaam en jóuw behoeften juist zo belangrijk. Dáárom zijn wij STER(k) in Slapen.

Kies je voor kwalitatief goed slapen, dan kies je voor….

- Gemakkelijk ontwaken als de wekker gaat zonder het gevoel te hebben dat je je nog een keer om wilt draaien (tenzij je nog wat langer wilt blijven liggen omdat het matras zoooo lekker ligt ;-)
- Een alerte en heldere geest en een gezonde dosis energie overdag.
- Een opgewekt humeur in plaats van een chagrijnige, geïrriteerde en vermoeide stemming.
- Preventie van lichamelijke klachten.

Dit zijn allemaal haalbare doelen die absoluut ondersteund kunnen worden met goede nachtrust. Ons advies is dan ook: word zélf STER(k) in slapen. Dat houdt in:

- Breng een bezoek aan onze woonslaapwinkel en ontdek onze nieuwe 1500 m2 slaapafdeling
- Laat je goed adviseren door ons team van vakkundige slaapadviseurs, wij staan voor je klaar
- Zet jouw nachtrust op de 1e plaats en laat daarmee de investering in een geschikt slaapsysteem niet onderdoen voor de investering in de rest van je huisinrichting

Want jawel, goed slapen betekent goed leven!

Tot ziens op onze STER(k) in Slapen afdeling.

Jouw slaapadviseur: Imke Schols

Terug naar boven
Groter in Wonen
"/>

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze Cookie policy. OK