Interieuradvies en styling op locatie Interieuradvies

Kijk binnen in onze woonwinkel

Aan woonideeën geen gebrek op onze website en in onze woonwinkel. En aan mooie meubels en accessoires al helemaal niet. Maar hoe staan die items er nu bij in onze woonwinkel? Stap gerust eens (online) binnen en ontdek woon-, eet- en slaapkamers zoals ze kunnen zijn. Ze zijn met veel liefde en creativiteit ingericht door onze interieuradviseurs. Werp er alvast eens een online blik op en laat je inspireren door de kracht en pracht van deze GiW-interieurs! En bedenk dan meteen dat jouw thuis er binnenkort ook zo compleet en stijlvol uit kan zien…

Van alle merken thuis 

Onze winkels zijn niet alleen groot in oppervlakte, maar met maar liefst 139 merken óók groot in merken. We durven onszelf zelfs “Groter in Merken” te noemen, en dát wil wat zeggen. Niet iedereen heeft dezelfde woonstijl, maar met een divers aanbod aan verschillende merken zal iedereen zich thuis voelen in onze woon-en woninginrichtingwinkel. Van de ‘A’ van Artifort tot de ‘Z’ van Zuiver, bij ons vind je bijna alle woonmerken, slaapmerken en woninginrichting merken onder één dak.

Klik hier of op de afbeelding hiernaast voor een compleet overzicht van alle inspirerende merken.

 
Blijf op de hoogte https://www.groterinwonen.nl/blog/5-x-tips-akoestiek-in-huis-verbeteren
Logo M line
Logo Novamobili
Logo Leolux
Logo Eijffinger
Logo Kendix
Logo VT Wonen
Logo Design On Stock
Logo Nolte Germersheim
Logo Essenza
Logo Silvana
Montis logo
EYYE logo
Logo Toppoint
Logo Artifort
Label Logo
Woninginrichting
 
 
at your Service

Bij Groter in Wonen bieden we niet alleen formidabele meubels, woonaccessoires en producten voor een schitterende woninginrichting aan, ook onze services zijn van (wereld)formaat:

  • Interieurstyling
  • Interieuradvies
  • Offerte op maat
  • Meet- en legservice
  • Bezorg- en montageservice

Overtuig jezelf! Kom naar Groter in Wonen.

Service van formaat

Zó inspirerend kan woonshoppen zijn in Maastricht...

Raak je het spoor bijster op de woonboulevard? ‘Zo zie je alles’, maar uiteindelijk vind je niets? Zoek je een meubelzaak waar persoonlijk advies écht persoonlijk is? Met een collectie meubels en accessoires waar je gerust 'u' tegen mag zeggen? Breng dan een bezoek aan de leukste woonwinkel van Maastricht: Groter in Wonen.

Complete woninginrichting

Groter in Wonen bestaat sinds 1973 en mag zich op basis van die rijke ervaring met recht een specialist in meubels noemen. Daar zijn we trots op. Onze meubelwinkel is niet alleen groot in oppervlakte, met meer dan 6000 vierkante meter aan ideeën voor een fantastische woninginrichting. We willen ook groot(s) zijn in het luisteren naar jouw woonwensen, in het geven van persoonlijk interieuradvies en in het bieden van uitstekende service. Zo hebben wij diverse Leolux banken en Henders en Hazel banken in onze woonwinkel staan. Op zoek naar een beddenzaak in Maastricht? Ook dan ben je bij Groter in Wonen aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan onze Pullman boxspring

Eigentijds & uniek

Aan de rand van Maastricht vind je onze geheel vernieuwde woonwinkel. Ruim, eigentijds en vooral uniek. Geen dertig bankstellen naast elkaar, want dan zie je door de banken je woonkamer niet meer. Wij kijken graag met je naar het totaalplaatje. Aan de hand van jouw woonwensen en onze expertise bekijken we de mogelijkheden om zo tot de ideale woninginrichting te komen. Onze stijlstudio’s zijn ingericht om je zoektocht zo makkelijk mogelijk te maken.

Leef je uit! bij Groter in Wonen Maastricht

Onze woonmensen luisteren goed naar jouw woonwensen. We geven advies op maat, we zijn transparant, vakkundig en duidelijk. We zijn makkelijk bereikbaar en we hebben een eigen bezorgdienst die de meubelaanwinst(en) thuis aflevert. Nieuwsgierig naar een unieke Groter in Wonen-experience? Aarzel dan niet en breng een bezoek aan onze woonwinkel. Of kuier nog wat rond op onze website.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE